A Thousand Little Stories

Op een doordeweekse dag werd ik wakker. De zon scheen, en ik dacht ~ Ik wil een
nieuwe blog.
2010, iedereen was aan het bloggen en dat wilde ik ook. Ik verzon snel een naam ~
Mejuffrouw Ekster. Ik was een meisje met als levensdoel zoveel mogelijk sieraden te verzamelen, vandaar de naam Ekster. En je eerste blog, dan ga je toch meteen aan de slag zonder na te denken. Ik poste voornamelijk over mode en mijn eigen outfits. Maar ik ging verhuizen naar een echt huis en mijn outfits maakte plaats voor DIY’s, interieur en kringloopschatten.
Vorig jaar had ik even een pauze. Ik had weinig inspiratie en daar uit vloeide een nieuwe alter ego uit ~ Yes We Are Open. Ik bleef maar twijfelen over mijn nieuwe naam. Maar 3 maal is scheepsrecht, en ik denk ook mensen om me heen worden gek van mijn nieuwe alter ego’s. Ik blijf bij mijn nieuwe naam. Ik heb er immers speciaal een nieuwe banner voor gemaakt van papier. Tijdens het knippen dacht ik eens goed na. Bloggen is voor mij kleine verhaaltjes schrijven. Vandaar de naam ~ A Thousand Litlle Stories ~ en ik ga 1000 berichten schrijven!
Mijn oude blog heb ik weggegooid, ik voelde me daar een beetje verdrietig bij. Ik heb er toch 5 jaar aan gewerkt. Maar driekwart van de content past niet meer bij mij. Maar ik nam 48 berichten mee naar mijn nieuwe blog, die niet prullenbak waardig zijn.

Lezers, welkom op mijn nieuwe blog!

6 gedachten over “A Thousand Little Stories

    1. Hi Kristel. Dank je wel! De blog is nog niet helemaal hoe ik zou willen hebben, maar komt goed. Veel succes, als je vragen hebt kan ik je misschien helpen. Ik weet wel iets van wordpress:-). Fijne zondag!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s