Winter

Vorige week had ik mijn allereerste wintervakantie in de sneeuw. Het is mij nooit opgekomen om een vakantie te vieren in de sneeuw. Ten eerste: ik kan niet skiën. Dan houdt het eigenlijk wel op waarom je naar de kou wilt.

Ik was uitgenodigd door mijn schoonouders om naar hun favoriete toevluchtsoord mee te komen: Lermoos. Door hun enthousiaste verhalen en de foto’s was ik wel benieuwd naar de kleine stad in de bergen. En een uitnodiging sla je nooit af.
Het begon al goed. In de trein zie ik dikke sneeuwvlokken dwarrelen. Zoveel sneeuw heb ik nog nooit gezien. En eenmaal in het stadje wordt je omringd door bergen, zoveel pracht. Dat plek gaf mij zo speciaal gevoel – ik kan het moeilijk verwoorden. Wat is natuur wonderschoon. Ik heb geprobeerd de oh zo mooie winterlandschap te vangen met mijn camera. Ik heb het mis, dit magisch natuurtafereel is niet te vangen. Je moet het een keer ervaren, een winter wonderland in de bergen.sneeuw_10sneeuw_07sneeuw_08sneeuw_03sneeuw_09sneeuw_02sneeuw_01sneeuw_04sneeuw_06sneeuw_05

4 gedachten over “Winter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s