De Kleine Buit

Voor mij is Koningsdag één van de leukste dagen van het jaar. Elk jaar zit ik een week voor Koningsdag te plannen waar ik wil gaan rommelmarkten, verzamel ik kleingeld en zit ik te dagdromen wat voor schatten ik zou gaan vinden.
Het Grote Plan 2016 – rommelmarkten in Utrecht, Rotterdam en Delft. Te ambitieus plan? Waarschijnlijk wel en de kans is groot dat ik aan het eind van de dag niet meer kan lopen.
Maar door de regen en de kou viel Het Grote Plan in duigen. Ik ben niet meer naar Utrecht gegaan, maar heb ik wel een rondje op de vrijmarkt van Rotterdam en Delft gelopen met beduidend minder kraampjes dan vorig jaar. Tijdens de regenbuien door zat ik te mijmeren over voorgaande Koningsdagen – stralende zon en op elke hoek een kleedje met mogelijke schatten! Maar uiteindelijk vond ik toch wat leuke spulletjes – een paar leuke omslagen van Dick Bruna, een groen plantenpotje, koperen uiltjes en als klapper – een keramiek beeldje van een tijger. Wat heb jij gescoord op de vrijmarkten?

Ik stem voor Koningsdag ergens in Augustus! Altijd garantie op een lekker temparatuur. Wie stemt mee?
ATLS_koningsdag_03ATLS_koningsdag_01ATLS_koningsdag_02.jpg

 

3 gedachten over “De Kleine Buit

  1. De tijger is echt geweldig! Wij hebben een rondje gedaan, maar hadden onze snuffel-pet niet op en hebben dus niks gevonden. Volgend jaar beter. 😉

    Like

    1. Soms dacht ik tussen de regenbuien door wat ik aan het doen was. Maar helaas kan ik de lokroep van de vrijmarkt niet weerstaan. Ik hoop volgend jaar op veel zon en strakke blauwe lucht:-)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s