A New Chapter

Afgelopen dagen waren spannende tijden voor mij en mijn lief. We zijn al een poosje koophuizen aan het kijken in Rotterdam. Alhoewel ik nog steeds blij ben met mijn huurhuis (erkertje!) snakken wij naar een buitenruimte groter dan een balkon. Ik heb ook nog een eisenpakket – liefst een huis met authentieke details ~ glas in lood ramen ~ een tuintje ~ fijne buurt ~ minimaal 2 slaapkamers. Bijna onmogelijk in onze budget, tot we een oude school bezochten.
Een school uit 1902 op een rustige binnenplaats, 4,75 meter hoge plafonds en grote ramen. Er worden uiteindelijk 6 woningen gecreëerd. En afgelopen dinsdag was de inschrijving online om 8:00. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Om 7:30 zaten we beide met hartkloppingen bij de keukentafel. De emailadres onder crtl+v gezet, het pdf bestand was 25 kb en met de vinger nonstop op de f5 knop. En hoera, het is ons gelukt. We zitten bij de 6! De volgende stap is dat we vanavond een plek mogen uitkiezen in de school waar we onze nieuwe huis willen laten verbouwen. Ik houd jullie op de hoogte.

We gaan pas in de herfst van 2017 ons nieuwe huis intrekken. Maar ik ben nu al begonnen aan een grote schoonmaak. Het idee ~ dat ik alles mee moeten nemen naar het nieuwe huis! Ik raak in paniek! Dus binnenkort zie je onder het kopje Heis Minishop een aantal spullen die ik verkoop. Alleen maar leuke spulletjes:-).
newbeginning_01newbeginning_02newbeginning_03

19 gedachten over “A New Chapter

 1. Aaah fantastisch dat je een plekje hebt! Het lijkt me zo vet in een schooL! En nog even wachten, maar dat loont wel! Ik ben ook dingetjes aan het verkopen (wil op wereldreis).

  Like

 2. Hoi Heis en Rik,
  Marion vertelde het vanmiddag aan mij. Ze was zo blij voor jullie. Nu ik de foto van het pand zie begrijp ik haar maar vooral jullie. Wat een unieke kans. Gefeliciteerd met de aankoop en heel veel succes met de bouw.
  Groetjes, Bernadette (vriendin van Marion)

  Like

 3. Oh Heis! Wat fijn om te lezen dat jullie (één van) de gelukkige zijn om in deze mooie oude school te gaan wonen, heel blij voor jullie. Wat een leuke tijd ga je tegemoet: nieuwe spullen uitzoeken en alles maken zoals jij het wilt heel fijn en wat een kans 🙂 Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe in deze spannend stap! x

  Like

  1. Lieve Ingrid, dank je wel voor de allerliefste woorden:-)! Ik vind het eng en spannend maar ik heb erg veel zin in. En natuurlijk kom je langs mijn nieuwe huis als het af is! Fijn weekend. xx heis

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s