Rommelmarkt vondsten

In oktober begint mijn onderbuik te kriebelen. Kerst komt dichterbij en dat betekent dat er op rommelmarkten meer kerstspullen te vinden zijn. Afgelopen zondag  bezocht ik een zwarte martk in Venray. Ik hou niet zo van zwarte markten, vanwege de hoge nieuwe spullen gehalte. Maar met 600 kramen, dan moet er genoeg tweedehands spul zijn.
Het is een grote fijne markt met veel handelaars met items uit grootmoeders tijd. Gelukkig zijn er ook kraampjes van mensen die hun zolder proberen uit te ruimen. Ik vond een paar mooie kerstballen waaronder een glazen kerstslinger voor 0,50 cent! Wat een geluk.
Ik zag vanuit mijn ooghoek een bont gekleurde hoopje op een tafel . Het is een platenspeler van Fisher Price met 5 platen. Ik nam het speelgoed mee naar huis vanwege die mooie kleurenspel. Je kan ze nog steeds kopen in de speelgoedwinkels.
Ook de gekleurde piramides kon ik niet weerstaan. Ik heb ze niet nodig en ik vind ze een beetje vreemd maar ze hebben iets dromerig. Ze blijven mij fascineren. En als afsluiter, een grote West Germany vaas. Meestal vind ik de vazen altijd mooi staan in andermans interieurs. Maar deze met een bruin en rozige kleur zie ik ze niet vaak. En met de bloementjes erop maakt het helemaal af!

ATLS_ROMMELMARKT_02ATLS_ROMMELMARKT_01ATLS_ROMMELMARKT_04ATLS_ROMMELMARKT_03ATLS_ROMMELMARKT_05ATLS_ROMMELMARKT_06

2 gedachten over “Rommelmarkt vondsten

  1. Die piramides zijn juist ontzettend leuk. Ik dacht even lezen waar die vandaan zijn aangezien ik niet had verwacht dat ze van de rommelmarkt waren. Staat er nog iets van een merknaam onder toevallig?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s